Recenzie: Hush, Hush (Hush Hush 1)

Îngerul Nopții (Hush Hush)

"A Sacred oath. A Fallen Angel.. A forbidden love." 
După ce Vampirii au ieșit din modă, sau am trecut peste era când vampirii care strălucesc în lumină erau definiția pentru Sexy, și-a făcut apariția Hush,Hush, adică îngerul nopții, care a schimbat jocul. 
Spuneți larevede lui Edward și Jacob, pentru că, Patch și-a făcut apariția în oraș. 
Scuze pentru cum vorbesc,  răceala schimbă omul...
Oricum,Becca Fitzpatrick chiar a schimbat jocul. Pe mine, de exemplu, m-a făcut să-mi iau rămas bun de la Edward și de la Jacob, îngerii căzuți au preluat controlul. 
Romanul are 4 volume care chiar îți schimbă viața. Primele trei volume au fost și traduse, dar volumul final, Finale, încă n-a apărut la noi. 
Unii spun că cartea aceasta, seria aceasta este o replică de la Twilight, dar persoanele care chiar spun asta: ori n-au citit cartea, ori nu știu diferența între Joc de copii și Acțiune. 
Dar gata cu exrpimarea opiniei și cu bătălia dintre Hush,Hush și Twilight, e timpul să vă prezint cartea cu adevărat.
Cartea începe cu o scenă din anul 1565 și ne lasă cu multe  întrebări, dar pe parcurs, uităm ce s-a întâmplat acolo în cimitir, iar din cauza faptului acesta, nu observăm multe indicii despre ce se va întâmpla.
În carte este vorba despre o fată numită Nora care  devine parteneră cu băiatul misterios dar foarte atrăgător, Patch, la ora de biologie. Ei doi sunt forțați să petreacă timp împreună iar  Nora nu este foarte încântată. Între timp, împreună cu prietena ei cea mai bună, Vee, se întâlnesc bu doi bâieți din școala elită și află că unul dintre ei se transferă la ei la școală. Nora începe să se comporte diferit, și descoperă că este urmărită. Într-o noapte, este atacată dar nu pățește nimic, iar faptul că, nu rămâne nici o urmă după accident, o surprinde și o pune pe gânduri. 
Vee încearcă să o ajute dar așa, ajunge și ea în pericol. Vee tot crede că Patch e cel care o urmărește pe Nora, dar fata are un sentiment că hârțuitorul este o altă persoană. una cu un secret mai întunecat. 
Lucrurile o iau razna, când Nora crede că cade din Roller Coaster dar nu moare. Patch încearcă să o convingă că a halucinat totul, dar ce se întâmplă când fata pune lucrurile unul lângă celălalt și află secretul?
Oare Patch nu este cel mai mare dușman al ei? Poate cineva vrea moartea ei? Cine este acest om misterios și de ce o urăște așa de mult? Dar lucrul cel mai important, ce este secretul lui Patch? 
Singurul mod să aflii răspunsurile este să citești cartea. 
WARNING! Patch te poate să facă să te gândești mai bine dacă  chiar vrei ca Augustus să fie soțul tău. Totul se schimbă când un înger este dat afară din rai. 

Descrierea cărții 

Un jurământ sacru     
Un înger căzut     
O dragoste interzisă
Pentru Nora Grey, dragostea nu face parte din plan. Nu s-a îndrăgostit niciodată de vreun băiat, în ciuda eforturilor depuse de Vee, prietena ei cea mai bună. Dar zâmbetul sagalnic si ochii pătrunzători ai lui Patch o atrag mai presus de orice rațiune. Patch pare să se afle oriunde este și ea și pare să o cunoască mai bine decât prietena ei cea mai bună, iar Nora nu se poate decide dacă să-i cadă în brațe sau să fugă din calea lui cât mai departe. După o serie de întâmplări înspâimântătoare, tânăra se găsește prinsă într-un joc al răzbunării unde nimeni nu este ceea ce pare a fi, taberele se schimbă și ascund secrete periculoase. În mijlocul unui străvechi conflict între nemuritori si îngerii căzuți, Nora trebuie să-și înfrunte temerile și să lupte pentru viața și dragostea ei, iar o alegere greșită o poate costa viata. 

Citate care te fac să vrei să cumperi cartea 

"If I hadn't fallen, I wouldn't have met you."
"Say 'provoking' again. Your mouth looks provocative when you do."
"Keep in mind that people change, but the past doesn't."
"'I don't go out with strangers' I said
'Good thing I do. I'll pick you up at 5.'"
"Hang on. Did you just call me Angel?' I asked.
'If I did?'
'I don't like it.'
He grinned. 'It stays, Angel.'"
"Call me Patch. I mean it. Call me." 

Comentarii

Postări populare