Recenzie: Te Aștept (Wait For You 1)

Te Aștept de Jennifer L. Armentrout/J. Lynn

"-Ești drăguț cu mine pentru că mă crezi frumoasă?
-Și pentru că ai ochi căprui. Mă topesc după ochii mari și căprui."
Titlu Original: Wait for You
Autor:Jennifer L. Armentrout / J. Lynn
Anul apariției: 2013 (America) 2014 (România)
Editură: Epica
Număr pagini: 380
Notă:10*
Cred că deja vă era dor de recenziile mele cam siropoasă și ciudate, dar în sfârșit, după o lună întreagă de Reading Slump, am citit o carte. Cartea aceasta, la fel  ca toate cărțile lui Jennifer, este genială! Am terminat-o în 3 zile, aș fi terminat-o mai repede dacă n-aș fi avut atâta treabă, dar nu mă plâng. Cartea este genială, o ador și a ajuns pe lista cărților mele preferate! Deja am depus comandă pentru volumul 2, din păcate volumul 3 nu era în stoc pe site-ul pe care am comandat, dar sunt sigură că în curând o să fac rost și de aceea. 
Să începem cu exprimarea opiniei mele, cu care cred că deja v-ați obișnuit. Jennifer Dear, de ce ne faci asta? Din nou ai creat un personaj principal masculin incredibil, pe care-l vreau de Crăciun. Nu crezi că lista mea era deja destul de lungă? A mai trebuit să -mi faci cunoștința cu încă o persoană incredibilă? 
Frumos zis Cam este perfect. Are toate, și când spun toate mă refer că TOATE trăsăturile pe care l-ar avea băiatul perfect, care din păcate nu există numai în cărți. Cam este grijuliu, isteț, romantic și foarte foarte arătos. Dacă l-aș vedea pe stradă sau ceva, sunt sigură că aș sării în brațele lui și l-aș lua cu mine acasă. (nu. nu sunt ciudată, numai un pic diferită de restul oamenilor, dar ce să fac.?)
Eu de obicei nu pun semne/stickere în cărți pentru a marca citatele mele favorite, dr cartea aceasta este o excepție. Erau atâtea citate superbe care m-au cuprins, de deja simțeam nevoia să pun semne de carte, să la pot memora, să pot din ce alege pentru voi. 
Un lucru încă mă ține în suspan. Ce naiba înseamnă Fursecurile? La început, Cam tot era cu fursecurile lui divine, și putem fi siguri că fursecurile nu erau fursecuri fursecuri, ci era un nume cod, dar oare pentru ce? Brit, Jacob și  Avery au încercat să afle ce înseamnă fursecurile, dar toate au fost de geaba.... Tot nu înțeleg de ce n-a putut Avery să întrebe pur și simplu? Sunt sigură că Cam ar fi fost foarte încântat să răspunde. 
Alte nelămuriri nu prea am avut. Eu personal, credeam că o să fie apare și Blaine sau o să fie o scenă când Avery o să danseze, mai ales după ce aceasta a vorbit cu tatăl ei. Eu aș fi fost foarte încântată dacă am fi văut-o pe Avery dansând, dar și așa, cartea a fost divină. 
În carte este vorba despre o fată de 19 ani, pe nume Avery care merge la facultate în cealaltă parte a țării ca să scape de părinții ei și de minciuni. Fiind într-un loc total necunoscut, aceasta întârzie în prima  ei zi de cursuri, și se ciocnește de un băiat foarte arătos pe nume Cameron. Fata află că băiatul misterios este la același curs ca ea, dar în loc să intre împreună la cursul deja început, ea decide să fugă. După incident, se întâlnește încă o dată cu Cam, dar nu chiar în situații mai plăcute. Acesta aproape o lovește cu mașina lui. *să nu uităm faptul că era fără tricou în timp ce conducea. De ce numai în cărți se întâmplă lucruri de genul acesta?* Dar întâlnirile lor nu se termină aici. După scrut timp, ei doi își dau seama că stau în același bloc, chiar pe același etaj. 
Ei doi devini parteneri la cursul de astronomie, și încep să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună. Dar Avery are un secret mare, iar secretul acesta, oamenii din trecutul ei o bântuie în fiecare moment din viața  ei. Dar nici Cam nu este un sfânt, și el are secrete, secrete întunecate despre care puține persoane știu. 
Lucrul care pornea ca un proiect la astronomie, se transformă în mai mult, cei doi apropriându-se din ce în ce mai mult. 
Știți ce mi-a plăcut  extrem de mult la cartea aceasta? Chiar dacă era o fată așa mai enervantă care tot se dădea la Cam, lucrurile nu erau în jurul ei. Vreau să spun, că nu a mers la Avery ca să o  amenințe sau ceva, cum suntem deja toți obișnuiți că fac fetele de genul. Mersii Jennifer, ai un punct în plus de la mine. 
Trecând înapoi la carte, toți prietenii lui Avery, îi spun că ce este între ea și Cam, nu poate fi numai prietenie. Eu personal, dacă aș avea prieteni ca Avery, cred că aș murii de râs în fiecare zi. Gata, vreau un Jacob în viața mea! Deci frate, copilul acela e mortal! Nu știu de câte ori am râs din cauza lui, și ce  bine am râs. Vai.... nu știți unde pot face rost de el? Nu? Ce păcat.
Dar secretele mereu ies la iveală. Oare lucrurile se vor schimba între cei doi după ce află secretele celuilalt? Iar persoana aceea din trecutul lui Avery, oare își va da masca jos? 
Nimic nu se știe, dar un lucru este sigur, iubirea învinge. 
Man, chiar am scris așa ceva? Cred că o să merg să dau cu capul în perete. Nu știți cât m-am certat eu pe tema acesta.... Afecțiune sau Acțiune, dar nu contează acum, faza este că mereu, MEREU aleg Acțiune! Trecând înapoi la subiect, dacă îți plac cărțile de dragoste dar totuși perverse și amuzante, atunci cartea aceasta este potrivită pentru tine.
Descrierea  cărții
Unele lucruri merită șă le aștepți.....
Să plece la mii de kilometri depărtare de casă pentru a se înscrie la colegiu e singura cale prin care tânăra de nouăsprezece ani, Avery Morgansten, poate scăpa de ceea ce i s-a îtâmplat, în urmă cu cinci ani, la o petrecere de Halloween, care i-a schimbat viața. Tot ce trebuie să facă e să ajungă la timp la cursuri, să se asigure că brățara de la încheietura mâinii stângi e la locul ei, să nu atragă deloc atenția asupra propriei persoane și poate --- dă Doamne! --- să-și facă niște prieteni, pentru că fără îndoială, asta a fi o schimmbare bine-veniță. Singurul lucru de care n-are nevoie și la care nu s-a gândit este să-i trezească interesul singurului băiat care ar putea să-i zdruncine fragilul viitor pe care și-l construiește pentru ea însăși.
Unele lucruri merită încercate....
Cameron Hamilton----1,90 m de fizic pentru care poți să leșini, completat cu o pereche de ochi șocant de albaștri. Și cu o remarcabilă abilitate de a o face pe Avery să-și dorească lucruri despre care crezuse că-i fuseseră răpite irevocabil. Ea știe c-ar trebui să stea departe de el, dar Cam e înnebunitor de omniprezent, cu farmecul lui, cu tachinările lui istețe și cu păcătoasa aceea de gropiță în obraz, atât de.....să-ți vină s-o mănânci. Să se încruce cu el e periculos, dar când nu mai e cu putință să ignore tensiunea clocotitoare ce scoate scâtei ori de câte ori sunt unul în preajma celuilalt, el face să iasă la lumină o latură a ei despre care ea habar  n-avea că o are. 
Unele lucruri n-ar trebui trecute sub tăcere niciodată....
Dar când Avery începe să primească emailuri de amenințare și telefoane care o silesc să-și înfrunte un trecut un trecut pe care ea îl voia îngropat, nu mai are de ales și trebuie să admită că există cineva care nu-i îngăduie să uite de noaptea aceea când totul s-a schimbat. Când adevărul devastator va ieși la iveală, o să mai scape ea și de data asta întreagă, cu doar o cicatrice? Și va putea Cam să fie acolo, s-o ajute să iasă la liman, sau va fi târât în adâncuri odată cu ea?
Iar pentru unele lucruri merită să lupți......
Citate care te fac să vrei să cumperi cartea.
"-La naiba, fato, dacă spui dezordonat în stilul nu-mipasă-sunt-o-bestie-sexy, vreau și eu să mă izbesc de tipul ăsta."

"Cam se întoarse spre mine, cu ochii lui albaștri adânci ca apele de coastă din Texas."

"-Mă urmărești?
-Ca un ucigaș în serie, răspunse el."

"-Hei! pectuă domnul Hamilton, întorcând capul iute, cu ochi jucăuși. Ia ascultă , măi femeie!
-Ți-oi asculta eu un șut în fundul tău, dacă îmi spui o dată măui, femeie!"

"-Da, de obicei am cursuri la ora asta, zise el, cu ochii de un azuriu șocant, în lumina soarelui. Dar am vrut să te văd."

"-Mă pot gândi la câteva motive. Tu nu ești ca majoritatea fatelor. Asta mă interesează. Ești stângace în modul ăsta, cu adevărat.... adorabil. Ești inteligentă. Vrei să mai enumăr?"

Comentarii

Postări populare